DAAROM
      GÉÉN windturbines!
En dit zijn nog maar kleintjes bij Woldendorp!

Waarom géén windturbuines in het Oldambt?
Geniet u ook zo van rust, ruimte, "fluuster en duuster", de grootschalige landbouw (de graanrepubliek!), de monumentale boerderijen, de openheid van het dijkenlandschap en de weidse vergezichten van het Groninger Oldambt?

Maakt u zich ook zo zorgen over al die plannen voor de bouw van meer dan zeven (!) gigantische megawindturbineparken in ons gebied? Stelt u zich voor: in totaal honderden turbines van 200 meter hoog (tweemaal de Martinitoren!) verspreid over het unieke landschap van het Oldambt.

Vindt u het opwekken van windenergie eigenlijk heel sympathiek, maar wilt u straks niet wonen in een woud van windturbines? Het Oldambt is toch geen industrieterrein?

Vreest u ook dat deze plannen behalve voor natuur, landschap en cultuurhistorie ook heel slecht zijn voor toerisme en recreatie en de waarde van de huizen, dus de economie?

Voordat u het beseft is ons unieke Oldambt straks één woud van windturbines!

Protesteer daarom met ons mee
Steun de 'Stichting Landschap Oldambt' en de 'Verenigingen voor Dorpsbelangen Oldambt' in haar strijd tegen die monsters van beton en staal en teken de petitie.


Meer steun is van harte welkom. "Zegt het dus voort" en stuur deze petitie door naar uw relaties.

Stichting Landschap Oldambt
En wilt u de Stichting Landschap Oldambt ondersteunen in haar werk tegen deze monsters; word dan donateur en maak minimaal € 10,- (per jaar) over op rekening NL62RABO 0138 602 530 t.n.v. de Stichting Landschap Oldambt o.v.v. "nieuwe donateur en uw naam en adresgegevens en e-mailadres.

Copyricht 2008, Stichting Landschap Oldambt. Alle rechten voorbehouden   -   Foto's Fotografie Willem Friedrich